Om os

Det behøver ikke være dyrt, selv med den bedste løsning

Det har været vores slogan alle årene. Med Accu-Dan får du ikke forkromede løsninger. Du får solide gennemtestede løsninger som vi ved virker. Vi kan vores håndværk og vi er glade for at endnu flere vælger at forbedre deres arbejdsmiljø eller fx de private køkkenmiljøer. Det er nu skønt at kunne tale sammen uden at råbe.

Accu-Dan har været her i mange år. Faktisk siden 1964.

Vi ønsker at være tæt på og følge jeres konkrete behov. Vi udvikler løsninger sammen med jer. Vi leverer kun løsninger, som både I og vi selv er tilfredse med.

Henrik Lumby

Henrik Lumby

Carsten Knudsen

Carsten Knudsen

Lene Knudsen

Lene Knudsen

Viden og værdier i firmaet

Vores filosofi er at gøre Accu-Dan’s kunder glade og tilfredse med det rette produkt.

Accu-Dan A/S har været her i rigtig mange år og vores formål er, at være kundens ”tætte” partner.

Vi ønsker at være tæt på den enkelte kunde og kundens konkrete behov.

Vi vil ikke kun udvikle løsninger til kunden, men sammen med kunden.

Vi leverer kun løsninger som både kunden og vi selv er tilfredse med.

Firmaets historie

1964, 1982, 1986, 1992, 2001, 2010, 2014 – 50 års jubilæum – 2020 det er årstal, der indeholder viden og værdier i dette firma.

Den korte version er, at Kolding virksomheden Sydjydsk Isolering startede i 1964 af vores far, Bendt Knudsen med Carsten som arbejdsdreng.

I 1982 overtager Carsten virksomheden. I 1986 ekspander firmaet med endnu en afdeling i Rødding og jeg flytter herefter til Rødding med min dejlige familie.

I 1992 opkøbes Firmaet Accu-Dan, som omhandler Akustik og Støjdæmpning.  I 2001 sælger firmaet en del af arbejdsområdet fra, samt navnet Sydjydsk Isolering . Firmaet skifter herefter navn til Accu-Dan A/S, vi bibeholder samme CVR. nr.

I 2010 bliver ejer stablen udvidet med yngre kræfter og min bror Henrik Lumby indtræder i firmaet.

I 2019 ekspanderer Accu-Dan med en større afdeling i Kolding – ordrebogen er godt fyldt op og kræver mere plads til vores projekter.

I 2020 er generationsskiftet afsluttet godt efter planen med Henrik som nu er eneejer af Accu-Dan. Carsten er stadig på kontoret – er nu gammel nok til at have fri hver fredag.

I 2021 har ordrebogen ikke lidt nogen nød selvom Corona har være over os. Vi tog chancen og holdt reception i vores nye lokaler, dejligt at vise frem til alle de glade personer der mødte frem.

Kompetencer: Vi er og vil fortsat være blandt de bedste inden for Akustik og Støjdæmpning.

Kvalitet: Vores løsninger vidner om kvalitet fra start til slut. Vi følger de enkelte opgaver til dørs. Vi danner os det nødvendige overblik og rammer plet, hvorved vi opnår den ønskede løsning.

Engagement: Engagementet bunder i oprigtig interesse for kundens virksomhed samt lysten til at levere optimale løsninger og dermed opleve tilfredse kunder.

Ydmyghed: Enhver opgave er vigtig. Vi ønsker et samarbejde med kunden, hvor den enkelte opgave tilgås med ydmyghed.