Kontor og lokaler

Akustik i et kontormiljø er ofte undervurderet. Hvis du blot tager kundeoplevelsen i en support-afdeling som et eksempel, er der kæmpe forskel på om der er støj i baggrunden når man snakker med virksomheden.

I kontor og diverse lokaler er der mange fordele ved korrekt akustik. Men hvorfor er det ofte dårligt? Ja, vi tror bestemt på det er fordi folk blot ikke ved, hvor let og enkelt man egentlig kan forbedre miljøet omkring mennesker.

Vi har diverse løsninger som let og enkelt kan monteres – af enten jer, eller os. Det kan fx være skumprodukter til at sætte under stole og borde.

Eller akustiklofter som anonymt og let kan monteres uden på eksisterende loft. Læs mere om lydisolering her.

Faktaboks

Tommelfingerregel i et lokale: Hvis gulvarealet er 80 m2 kan det ofte være nok at dække ca. 20 m2 med plader på loft, vægge eller under stole. Det bedste resultat opnås ved at inkludere, forskellige overflader.

Regulering af akustikloft, nedhængtloft og væg – hvordan? Vi har akustikplader til både loft og vægge, med eller uden print. I visse rum er det ikke nødvendigt at dække hele lofter eller vægge, hvorfor vi også kan montere pladerne i felter. Et lokale, der har brug for akustikregulering, kan tilføres et lydabsorberende loft med gode absorptionsegenskaber samt vægabsorbenter, der tilsvarende minimerer rumklang og støj. I et halvåbent lokale kan der være andre behov. Her kan akustikpladerne evt. suppleres med lydabsorberende skærmvægge, der yderligere er flytbare. Du kan se et udpluk af de løsninger, vi kan tilbyde her; Inspiration.

Eksempler

Klik på billederne herunder eller i vores galleri.

Du kan sagtens få materialer fra os i mindre partier. Vi har lagervarer på de fleste produkter og vi kan rådgive over telefonen, eller selv komme og montere. Du bestemmer helt selv.

Vi klarer det hele

inkl. montage. Så er du i sikre hænder.

Gør det selv

Vi rådgiver, sender produkterne og du monterer selv.