akustik esbjerg horsens odense århus

Telefon: +45 7484 1800

Telefon: +45 7484 2690

Carsten Knudsen: +45 4017 0802

Henrik Lumby.: +45 3023 6098

E-mail: mail@accu-dan.dk

CVR nr. DK 84450510

Rødding Tværvej 9

DK-6630 Rødding

Sandwichpaneler

Hos Accu-Dan tilbyder vi også sandwichpaneler. Sandwichpaneler er perforeret på den ene side, for at afhjælpe unødig støj på arbejdspladsen, omkring larmende maskiner mm.

 

Sandwichpaneler til støjdæmpning

Sandwichpaneler 50 mm Accu Fono systempanel / støjpanel perforeret på den ene side. Pladerne er yderst effektive til støjdæmpning og lydisolering. Sandwichpaneler kan bruges til bulderhuse, en støjsluse ved en portåbning, indkapsling af maskiner, skillevægge eller andet, hvor man ønsker at fjerne støjen - store som små opgaver. 

  • Sandwichpaneler Ral farve 9002
  • Tilbehør galvaniseret/rustfri montage profiler
  • Paneler lagerføres i længde 3 - 4 og 5 m (1 m bred)

 

Har du brug for sandwichpaneler til kølevægge, kølerum, fryserum og klimavægge eller rustfri plader AISI 304 samt rustfri montage profiler, så klarer vi også det.

 

Mange års erfaring

Slip af med støjen og undgå at der opstå fejl og ulykker. Vigtige informationer kan gå tabt i et støjende arbejdsmiljø og i sidste ende blive en dyr affære.

Vi har mange års erfaring med sandwichpaneler fra opgaver i jyske byer som Esbjerg, Århus, Horsens og også Odense på Fyn.

Accu-Dan har det rette kendskab til de rigtige produkter der virker, så gør brug af vores ekspertise.

 

Vi monterer gerne dine sandwichpaneler 

Hvad enten du ønsker, at vi kommer, eller du selv vil stå for montagen, kan vi tilbyde gode priser og vejledning. Vi er de rette at kontakte i denne forbindelse, og vi håber at du vil betragte os som en stærk samarbejdspartner, så får du mest muligt ud af dine penge og et resultat, der er mere en blot i orden. 

Vi hjælper meget gerne, så du får en færdig løsning og bedre akustik. Du kan også samtidig se vores udpluk af billeder i vores galleri.

 

Kvalitet og engagement 

Vores løsninger vidner om kvalitet fra start til slut. Vi følger de enkelte opgaver til dørs. Vi danner os det nødvendige overblik og rammer plet, hvorved vi opnår den ønskede løsning. Engagementet bunder i oprigtig interesse for kundens virksomhed samt lysten til at levere optimale løsninger og dermed opleve tilfredse kunder.

 

Lad os hjælpe dig med nye sandwichpaneler

Vi udfører opgaver i alle dele af landet. Blandt andet har Århus, Horsens, Odense, Esbjerg og Vejle + på Fyn og Sjælland - fået monteret sandwichpaneler.

Du kan altid fange os på 7484 1800  for et uforpligtende tilbud på sandwichpaneler og andre støjdæmpende løsninger.

Paneler til Støjdæmpning

Sandwichpaneler i lokale

Sandwichpaneler