akustik esbjerg horsens odense århus

Telefon: +45 7484 1800

Telefon: +45 7484 2690

Carsten Knudsen: +45 4017 0802

Henrik Lumby.: +45 3023 6098

E-mail: mail@accu-dan.dk

CVR nr. DK 84450510

Rødding Tværvej 9

DK-6630 Rødding

Sandwichpaneler

Sandwich paneler til Støjdæmpning

Sandwich paneler 50 mm Accu Fono systempanel / støjpanel perforeret på den ene side

  • Sandwich paneler Ral farve 9002
  • Tilbehør galvaniseret/rustfri montage profiler
  • Paneler lagerføres i længde 3 - 4 og 5 m (1 m bred)

Sandwich paneler er perforeret på den ene side, for at afhjælpe unødig støj på arbejdspladsen, omkring larmende maskiner mm

Pladerne er yderst effektive til støjdæmpning og lydisolering. Sandwich paneler kan bruges til bulderhuse, en støjsluse ved en portåbning, indkapsling af maskiner, skillevægge eller andet, hvor man ønsker at fjerne støjen - store som små opgaver.

 

Vi forhandler produkterne med og uden montage - Dit valg - Bestil på tlf. 7484 1800

Har du brug for Sandwichpaneler til kølevægge, kølerum, fryserum og klimavægge eller rustfri plader AISI 304 samt rustfri montage profiler, så klare vi også det.

SLIP... af med STØJEN ellers kan der opstå fejl og ulykker, når man ikke fanger det rette budskab - VIGTIGE informationer forsvinder. Accu-Dan har det rette kendskab til de rigtige produkter - der virker, så gør brug af vores ekspertice

 

Husk - Hvad enten du ønsker, at vi kommer, eller du selv vil stå for montagen, kan vi tilbyde gode priser og vejledning. Vi er de rette at kontakte i denne forbindelse, og vi håber at du vil betragte os som en stærk samarbejdspartner, så får du mest muligt ud af dine penge og et resultat, der er mere en blot i orden. 

- Vi hjælper meget gerne - så du får en færdig løsning og bedre akustik se samtidig vores udpluk af billeder i vores Galleri

 

Kvalitet: Vores løsninger vidner om kvalitet fra start til slut. Vi følger de enkelte opgaver til dørs. Vi danner os det nødvendige overblik og rammer plet, hvorved vi opnår den ønskede løsning.

Engagement: Engagementet bunder i oprigtig interesse for kundens virksomhed samt lysten til at levere optimale løsninger og dermed opleve tilfredse kunder.

SE HER - hvis du har problemer med et lokale der runger - så er det dårlig akustik - TRYK og se hvad du kan gøre eller ring tlf. 7484 1800. Vi udføre opgaver i alle dele af landet, blandt andet Århus, Horsens, Odense, Esbjerg og Vejle.

Paneler til Støjdæmpning

Sandwichpaneler i lokale

Sandwichpaneler