Accu-Dan A/S

Telefon: +45 7484 1800

Telefon: +45 7484 2690

Carsten Knudsen: +45 4017 0802

Henrik Lumby.: +45 3023 6098

E-mail: mail@accu-dan.dk

CVR nr. DK 84450510

Rødding Tværvej 9

DK-6630 Rødding

Akustikloft - Hygiejneplader - Lydisolering - Tlf. 7484 1800

Akustik der gør en forskel

Uønsket lyd kan afhjælpes gennem både lydisolering og støjdæmpning. Hos Accu-Dan har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder og institutioner med løsninger, der sikrer god akustik også til lokaler hvor hørehæmmede har deres daglige gang. Det er vigtigt for et godt arbejdsmiljø, da unødvendig støj begrænser produktiviteten hos medarbejdere. Såfremt I er i tvivl om, hvorvidt jeres arbejdsplads har den rette akustik, giver vi gerne råd og vejledning, der kan gøre en forskel for jer. 


Akustikregulering loft og væg – hvordan?

Vi fører akustikplader til både loft og vægge, med eller uden print. I visse rum er det ikke nødvendigt at dække hele lofter eller vægge, hvorfor vi også kan montere pladerne i felter. Et lokale, der har brug for akustikregulering, kan tilføres et lydabsorberende loft med gode absorptionsegenskaber samt vægabsorbenter, der tilsvarende minimerer rumklang og støj. I et halvåbent lokale kan der være andre behov. Her kan akustikpladerne evt. suppleres med lydabsorberende skærmvægge, der yderligere er flytbare. Du kan se et udpluk af de løsninger, vi kan tilbyde her; Inspiration og når I kontakter os, får I den den rette fagmand.

Vi forhandler produkterne med og uden montage - Dit valg - Bestil på tlf. 7484 1800


Lad os sammen finde en løsning til jer

Vi har i mange år hjulpet Industrien, private såvel som offentlige kunder over hele landet. Vores kundekreds strækker sig også ud på fødevareindustrien samt virksomheder generelt. Bl.a. har vi kunder i nogle af Danmarks største byer, herunder Aarhus, Odense, Esbjerg og Vejle, men også på Sjælland og Fyn hjælper vi til. Gennem vores arbejde med store som små virksomheder har vi opnået værdifuld erfaring, der også kan komme jer til gode. Har I spørgsmål, er I velkomne til at ringe til os på telefon 74 84 18 00.

A2

A3

A4

A1