Accu-Dan A/S

Telefon: +45 7484 1800

Telefon: +45 7484 2690

Carsten Knudsen: +45 4017 0802

Henrik Lumby.: +45 3023 6098

E-mail: mail@accu-dan.dk

CVR nr. DK 84450510

Rødding Tværvej 9

DK-6630 Rødding

Støjdæmpning & Lydisolering

Akustikloft og Lydisolering

Vi kender det vist alle sammen. En arbejdsplads, hvor en masse kollegaer taler med hinanden, med kunder eller på anden vis støjer. Tilsvarende kan I nok nikke genkendende til, såfremt produktionsmaskiner eller -robotter larmer. Hos Accu-Dan mener vi ikke, at I skal lade vigtige informationer samt godt arbejdsmiljø forsvinde i larm. Det er helt naturligt, at der er summen, men I kan komme den deciderede støj og de eventuelle fejl og ulykker, der følger heraf, til livs ved at investere i lydisolering hos os.

 

Mange er skeptiske og alle siger bagefter "hvorfor har vi ikke gjort det noget før"   

SLIP af med støjen - Støj belaster kroppen meget mere end du tro, så få nu gjort noget ved det - ring 7484 1800 så får vi en snak om, hvad vi evt. kan gøre.

 

Vi klarer støjdæmpningen for jer

Gennem mange års erfaring har vi løsninger til alle. Afhængigt af lokalestørrelse, indretning mv. kræver det forskellige typer af støjdæmpning for at opnå det optimale resultat. Her kan vi rådgive og hjælpe jer til at finde det rette produkt. Vi kan bl.a. sørge for:

  • Akustikregulering af rungende lokaler
  • Støjdæmpning af alle former for maskiner, robotter med skum eller støjkabine omkring
  • Bulderhus / Indkapsling - omkring en maskine
  • Værkstedskontor
  • Flytbare vægge / støjværn på hjul
  • Støjsluse ved port åbning

 

Vi benytter kvalitetsmaterialer, der er brandhæmmende, og vi tænker derudover også på miljøet i vores valg af produkter:

 

Vi har hjulpet mange – lad os også hjælp jer

Vi har i flere år hjulpet bl.a. industrien (bl.a. hygiejneorienterede løsninger for fødevareindustrien), virksomheder inden for jern og metal, skoler og andre institutioner. Vi udfører opgaver i alle dele af landet, herunder AAlborg, Aarhus, Horsens, Kolding, Odense og Esbjerg, men vi har også opgaver på både Fyn og Sjælland. Derfor kan I med sikkerhed også benytte os af vores ekspertise til at hjælpe jer mod den rette løsning.

Vi forhandler produkterne med og uden montage - Dit valg - Bestil på tlf. 7484 1800

Lydisolering af lokale

Støjdæmpning i loft